Sebastian Vettel a legfiatalabb négyszeres bajnok lett a Forma-1 történetében. Ilyen eredményt még soha senki nem ért el, valóban ott áll most a világ tetején, és ha így folytatja, végül új, eddig ismeretlen csúcsra érhet. Mámorító lehet, amikor ilyen busásan megtérül a befektetett munka, egyéni és csapatszinten is. Ilyenkor bocsánatos bűn lenne kirúgni a hámból, és akár pár ablakon kidobott szék árán kiengedni a fáradt gőzt, ahogy a nagy példakép Michael Schumacher is tette.

De nem, Sebastian a munka embere, a fotózás, pezsgőzés, interjúzás szentháromsága után a csapattal maradt, hogy segítsen összepakolni, hiszen vb-cím ide vagy oda, a következő futamon is indulni kell. Ez nem egyedi gesztus a német pilótától, versenyhétvégéken rendszeresen hosszú időt tölt a paddockban, segíti a mérnököket, élvezi a légkört.

Vettel tombolás helyett pakolni segített 1
kép: twitter.com

A munka mellett pedig legfontosabb a család, a hihetetlen eredményt szerettei körében ünnepli majd Vettel a következő napokban, már vasárnap hajnalban a reptérre indult, hogy két estét barátnőjével töltsön, utána utazik a következő futam helyszínére, Abu-Dzabiba.