Sejtjük, gondoljuk, és fogadni mernénk rá, hogy igazunk van! Kimi ma kirúg a hámból! Mert mi mást csinálna egy Kimi kaliberű karakter, amikor betölti a 34. életévét? Valószínűleg nem vonul vissza a könyvtárba egy Dosztojevszkij összessel, hogy  csendes olvasással múljon az idő, inkább aktívan, a legjobb barátai között ünnepel, akik valószínűleg nem köthetőek az F1 cirkuszi felhajtásához.

De vajon, hol és hogyan rúg ki a hámból? Elméleteink a következőek.

1. Elmegy hajózni a cimborákkal. A jégember karrierje során összelapátolt eurókból csinos ladikra tett szert, a 2008 óta tulajdonában lévő 33 méteres, egyedi belső kialakítású, négykabinos, pezsgőfürdővel ellátott jacht 10 millió eurójába (2,4 milliárd Ft) került a világbajnoknak.A Sunseek Predator 108 tehát alkalmas hely egy világtól elzárt bulira, csak arra kell vigyázni, nehogy valaki a vízben landoljon.

Kimi Räikkönen ma iszonyat bulit csap! 1

2. Álnéven versenyezve bedob egy kövér adag adrenalint.
F1, rali, és minden létező technikai sport. Ezzel tölti idejét Kimi. Miért lenne a szülinapja kivétel? Lehet újra felölti gorillajelmezét, és a kéthetes szünetet kihasználva hazarepül, hogy egy salakmotor, vagy quad futamon küzdjön a helyi, finn arcokkal. Volt már rá példa, és senki sem tudja megakadályozni az ilyen kalandokban, hiszen tudja mit csinál.

Kimi Räikkönen ma iszonyat bulit csap! 1

3. Belevág a finn éjszakába. Helsinki bárjaiban nem meglepetés felfedezni a finn világbajnok arcát. A Restroom Karaoke Bar mint törzshely akár alkalmas is lehet egy spontán esti ünneplés kiindulópontjának, és ha az emelkedő hangulattal együtt előkerül a mikrofon akkor jöhet a jó öreg karaoke!

Kimi Räikkönen ma iszonyat bulit csap! 3

4. Házibuli otthon.
Räikkönen finnországi otthona szintén alkalmas terep, ha a világtól elzárva, csak a legfontosabb emberekkel együtt szeretne gyertyát fújni. A porkkallai villa mindössze harminc kilométerre található Helsinkitől, de bejutni nem épp egyszerű. A tengerparti házat komoly méretű telek veszi körül, az idegen számára gátat jelentő kapuból még csak nem is látszik a kitűnő fekvésű villa. Ez a legalkalmasabb hely, hogy a rajongói lopott képeket kizárva lehessen élvezni az ünnepi pillanatot. A társaság akár egy közös kerti sütést is csaphat, mivel a telken található egy Mökki, vagyis finn nyári lak, amit kifejezetten Kimi számára gyártott egy helyi cég.

Kimi Räikkönen ma iszonyat bulit csap! 4

5. Meló? Akár az is lehet, hogy Kimi kihagyja a harsány bulikat, és ezt a két hetes szünetet arra használja ki, hogy újra tökéletes teljesítményt nyújtson a Lotusnál eltöltött utolsó versenyein. Vagy végre eleget tesz az őt minden hétvégén ugyanazzal a kérdéssel zaklató újságírónak, és megnézi az év egyik legjobb moziját, a Rush-t.