F1: 2020-ig marad a Brazil Nagydíj 2 Az évtized végéig egészen biztosan Interlagos maradhat a Brazil Nagydíj helyszíne, miután a pálya vezetése új szerződést írt alá Ecclestone-nal. 

Az előző szerződés jövőre lejárt volna, de Bernie Ecclestone és Fernando Haddad, Sao Paulo polgármestere megállapodott a részletekben, így Interlagos a következő hét szezonban biztosan a versenynaptárban maradhat. 
Ecclestone-nak megvoltak persze a feltételei. Az F1 ura az elmúlt évben egyre hangsúlyosabban követelte a kiszolgáló épületek, a garázsok és úgy általában a pálya teljes infrastruktúrájának felújítását, Bernie az év elején Interlagos ejtését is kilátásba helyezte. Azóta ígéretet kapott a modernizálásra: a kért beruházásra a 3. és 4. kanyar közötti egyenes mentén kerül sor. Az építkezés 2014-ben veszi kezdetét, az új létesítmények a tervek szerint már a 2015-ös évadra elkészülnek. 
Interlagos először 1972-ben adott otthont (a bajnokságon kívüli) GP futamnak, majd egy év múlva már a világbajnokság elemeként szerepelt a naptárban. A mai napig összesen harminc alkalommal tartották itt a Brazil Nagydíjat.