F1: Vettelnek mázlija volt a biztonsági autóval 2 Sebastian Vettel (1.): “Nem volt túl jó érzés beragadni a biztonsági autó mögé, de szerencsére volt egy kis előnyünk előtte. Ragyogó munkát végzett a csapat, két remek bokszkiállásunk volt. Másodjára jó időben jött a safety car, pár kanyarral voltam a kijárat előtt, rögtön ki tudtam állni. Kimi és Romain is nagyon versenyképes volt, jobban kezelték a gumikat. Fantasztikus a csapat, imádom amit csinálok, igyekszünk kiélvezni a pillanatot. Erről a pályáról lehet tudni, hogy a jobb első gumi a szűk keresztmetszet, jó, ha figyelmeztet erre a csapat. A szemcsésedés egy idő után eltűnik, de addig vigyázni kell a nagy fékezésekkel. Jön a japán futam, szerintem a világ legjobb versenypályája, jó értelemben vett őrült szurkolókkal. Az év egyik csúcspontja, nagyon várom.”

Kimi Räikkönen (2.): “Rendben volt a verseny, az elején mintha vesztettem volna egy helyet az egyenesben, de aztán volt egy balaeset, és visszajött. Alulkormányzozz volt az autó, emiatt vigyáznom kellett az első gumikra, a forgalomba is mindig beragadtam. Emiatt hamarabb kijöttem másodszorra, a safety car így nyilván segített, de talán nélküle is meglett volna a dobogó. Az előzésnél Romain talán többször is balra mozdult. Hibázott az utolsó kanyarban, és megpróbáltam, mert tudtam, hogy utána nem tud majd visszatámadni a sárga zászlók miatt.”

Romain Grosjean (3.):
“Jól sikerült a rajt, Lewist sikerült megszorongatni és lehagyni. Az első kiállás is jól sikerült, közel voltunk a Red Bullhoz, nem sikerült lerázniuk minket. Kimi szempontjából jó volt, hogy bejött a safety car, én meg hibáztam, mielőtt megelőzött. Örülök, hogy újra itt vagyok a dobogón, és végül is jó műsor volt.”