A Koreai Nagydíj stewardjai a futam után jó néhány ügyet vizsgáltak meg: a versenybírók Sergio Perezt a Felipe Massával és a Paul di Restával történt leszorítós incidense miatt is beidézték; Adrian Sutilt Mark Webber kilökéséről kérdezték; a marussiás Max Chiltonnak és a caterhames Giedo van der Gardének az első biztonsági autós szakasz alatti gyorshajtást illető kérdésekre kellett felelnie; a holland pilóta és csapattársa, Charles Pic, valamint a másik marussiás, Jules Bianchi pedig a sárga zászlók figyelmen kívül hagyása miatt is felelt.
A stewardok Pereznek végül nem adtak büntetést, az indoklás szerint a mexikói nem volt egyértelműen felelőssé tehető az előzések közbeni pályaelhagyásért, megmaradt a 10. hely, és az azért járó 1 pont.


Sutilt szintén nem büntették, nem volt szándékosság az ütközésben, és nem fékezett később, felelőtlenebbül, mint a többiek.
A kiscsapatok pilótái már nem úszták meg: mind a négyen megrovást kaptak a kihágások miatt, és mivel a két francia versenyzőnek, Picnek és Bianchinak ez volt a hétvégén a második, az idény során pedig a harmadik hivatalos intése, mindketten automatikusan 10 helyes rajtbüntetést kaptak a jövő hétvégi Japán Nagydíjra.
Esetükben persze nem sokat számít ez, hiszen így is, úgy is valahol a 19-22 rajkockából indulnak, azaz legrosszabb esetben is kettő és három helyet lépnek vissza. Még egyszerűbben: ha valaki mást nem száműznek a rajtrács végére Szuzukában kizárással, akkor Pic és Bianchi áll majd az utolsó soron.