Michael Schumacher nyugdíjas pilótaként lassan már tényleg kezdi megszokni a civil életet, és nem akar minden nap olyan szerkezetbe ülni, ami legfeljebb hat másodperc alatt gyorsul kétszázra. A telemetria adatainak elemzése helyett így van ideje olyan halandói kalandok élvezetére is, mint a németek össznépi lerészegedésén való részvétel.

Természetesen hangos duhajkodásról szó sincs, ezúttal nem dobta ki a székeket az ablakon, mint az emlékezetes japán bulin, és még targoncát sem kötött el pityókás hangulatban. Inkább tisztes német polgár módjára mulatott, feleségével, Corinnával az oldalán, az eseményhez illő német stílusú öltözetben. A hétszeres világbajnokkal poharazott még egykori főnöke és jó barátja, Jean Todt is, sokat megadnánk azért, ha lenne egy jó minőségű hangfelvétel a néhány korsó után elsütött régi sztorikról a Ferrari aranykoráról.

A képek alapján úgy tűnik, a sportág legsikeresebb versenyzője végleg el tudott szakadni örök szenvedélyétől, és tényleg élvezi a civil életet, egyebet nem is  tudunk hozzáfűzni mint hogy egészségére!

Schumacher az Oktoberfesten mulatott 1

Schumacher az Oktoberfesten mulatott 2