Kimi Räikkönennek felemás hétvégéje volt Szingapúrban, mert igaz ugyan, hogy a futamon a 3. helyen intették le, de szombaton csak a 13. helyre kvalifikált, egy régi sérülésből adódó hátfájdalommal küszködött, még az időmérős szereplése is kétséges volt egy ideig.
A jövő hétvégén a Koreai Nagydíj következik, de a finn pilóta egyelőre óvatosan beszél, még nem 100 százalék, hogy versenyezni fog. Az edzéseken méri majd fel, hogyan tovább.
“Sokkal jobb már, mint múlt szombaton Szingapúrban, akkor elég rossz volt. A fő, hogy azért képes voltam versenyezni, és egész jól mentem, a dobogóra jutottam. Nem először van ez a probléma, régóta vannak gondjaim a hátammal. Világos, hogy majd pénteken derül ki, mi a helyzet, amikor pályára lépünk Koreában.” 
A fittséget illető kérdőjelek ellenére a 2007-es bajnok reméli, hogy hasonlóan vagy még jobban szerepelhet majd a jongami pályán:
“Bízzunk benne, hogy sikerül megőrizni a vasárnapi szingapúri formát! Az autó az egész futamon jónak tűnt, jó volt vele versenyezni. A fő, hogy ezt megőrizzük és a további versenyeken is profitáljunk belőle. A fő cél, hogy összességében jobb hétvégém legyen, mint Szingapúrban, hiszen az időmérőm nem volt túl jó, pedig az sokat segít, ha az első tízből rajtolhatunk.”