F1: Grosjean még küzd a szerződésért 2

Kimi Räikkönen ferraris átigazolása nem jön rosszul csapattársának, Romain Grosjeannak, ugyanis a Forma-1-ben ritka és nem ideális, ha egy csapat mindkét pilótáját lecseréli két idény között. Ezzel együtt a Lotusnál nem titkolják, hogy senkinek nem biztos a helye, Felipe Massa, Nico Hülkenberg és talán még Pastor Maldonado is képben van, így a hullámzó teljesítményű Grosjean keményen hajt majd, hogy bizonyítsa, megérdemli a szerződéshosszabbítást.
“Csak erre az idényre koncentrálok, igyekszem a lehető legjobban tenni a dolgomat, és a pályn bizonyítani a csapatnak az értékemet” – mondta pilótapiaci mozgások kapcsán.
“Volt pár fantasztikus futamunk, és jön még pár sűrű hónap. Igyekszem a maximumot nyújtani, tudom, hogy az egész csapat, egész Enstone szeretné erősen befejezni az évet, szóval minél többször a dobogón kellene végeznünk.” 
A francia versenyző bízik benne, hogy a spái és monzai helyszín után Szingapúr, a Marina Bay utcai pálya sokkal jobban fekszik majd nekik:  
“Nagy leszorítóerőt kívánó pálya, a Hungaroring alapján úgy látszik, ez fekszik nekünk a legjobban.  A gumik szempontjából is jók a kilátásaink. Egyértelműen jobban szerepelhetünk, mint az elmúlt két futamon, amik annyira nem kedveztek nekünk.”