Sebastian Vettel (1.): “Fantasztikus verseny volt az elejétől fogva. Nagyon jó volt a taktikánk: fontos volt, hogy az elején szélárnyékot fogtam Lewis mögött, sikerült megelőznöm az Eau Rouge után, onnantól uraltuk a versenyt. Tartottunk egy kicsit az esőtől, de végül nem jött, minden fantasztikus volt. Kicsit össze vagyok zavarodva, mert egyszer fújolnak, egyszer éljeneznek, és nem tudom, éppen miért. Ettől függetlenül jó érzés nyerni és növelni az előnyt, sokkal jobb volt az autó, mint amire számítottunk a futam előtt. Nagyon élveztem a vezetést, valószínűleg a srácok is kevésbé voltak idegesek a bokszban, mint máskor. Nem várom, hogy ennyire jók leszünk Monzában, de meglátjuk, mit sikerül kihozni abból a hétvégéből.”

Fernando Alonso (2.): “Sokat kellett előrejönnünk, mert tegnap nem voltunk elég jók. Megvolt a sebességünk, hogy megelőzzünk másokat, de egy idő után unalmas volt a körözés. Sebastiannak a közelébe sem kerülhettem, de hátulról sem fenyegettek. Fontos hétvége lesz számunkra a következő, tavaly nagyon közel voltunk a győzelemhez, motiváltak vagyunk. Szeretnénk, ha sokan mosolyognának Monzában.”

Lewis Hamilton (3.): “Nagyon kemény verseny volt, de ők ketten kicsit gyorsabbak voltak. Ettől függetlenül elégedett vagyok a versennyel, a csapat is jó munkát végzett. Már az elején éreztem, hogy ezen a hétvégén nincs olyan jó csomagunk, mint a Red Bullnak és a Ferrarinak, remélhetőleg Monzára és Szingapúrra tudunk fejleszteni.”