Bár Lewis Hamilton távozása után idénre Jenson Button lett a McLaren vezérpilótája, a wokingi csapatnál 2010 óta versenyző angol nem állítja biztosra, hogy jövőre is a wokingi csapatnál marad. 
“Azt hiszem, maga a szerződés megvan, de úgy tudom, nincs még aláírva!” – dobta be a 2009-es bajnok. “De nagyon szeretnék itt lenni jövőre is. Azt gondolhatják, hogy ejha, furcsa ez egy ilyen szezon után, de én ezt az évet is jónak érzem bizonyos szempontból. Úgy hiszem, hogy jövőre igazán megerősödik majd ez a csapat, épp ezért szeretnék itt lenni én is. De eddig a csapat még nem erősítette ezt meg hivatalosan, szóval várnunk kell még.”
Bár Button a maradásról beszél, azért természetesen megkérdezték az egyéb lehetőségekről is. Bár Red Bull-főnök arra utalt, hogy nagy nevek – talán a 2009-es bajnok is – érdeklődtek náluk a közelmúltban, az angol a Ferrarit tartja reálisabbnak – lehet, hogy ő maga is gondol rá titkokban, hiszen régebben azt mondta, egyszer szívesen beülne ő is a vörös autóba, valamint hogy Fernando Alonso lenne az álomcsapattársa.
“Szerintem a Red Bull már lefutott ügy, de úgy gondolom, hogy a Ferrari nagyszerű lehetőség bármelyik F1-es pilóta számára. Igazán izgalmas a Ferrarinál versenyezni, a múltjuk, a szenvedélyük, a kultúrájuk igazán érdekes, szóval tényleg nagy lehetőség, remélem, olyan kapja majd, aki igazán megérdemli!”
Az egyik érdemes jelölt az idén a Saubernél küszködő Nico Hülkenberg, aki úgy gondolja, készen áll arra, hogy fellépjen egy topcsapathoz, igaz, azt is tudja, hogy ez nem csak rajta múlik.
“Nem feltétlenül kell Räikkönenre várnom, de nyilván Kimi fontos szerepet játszik a piacon, azonban nem függ minden csak tőle. A Ferrari egy jó csapat, az egyik élcsapat, ha ott lehetőség adódik, akkor az ember valószínűleg is is vele. De egyelőre még vizsgáljuk a lehetőségeket” – mondta a német, aki a Lotusnál is képben lehet.
“Egy dolog, hogy mit szeretne az ember, egy másik a valóság, néha nem esnek egybe. Mindenképp szeretnék jó döntést hozni, akkor fogok dönteni, amikor úgy érzem, hogy a szerződés minden elemével elégedett lehetek. Ideális esetben szeptember végére rendeződik majd a dolog.”