Megy a tanakodás a Red Bullnál, hogy kit ültessen a csapat Mark Webber megüresedő autójába, bőven van opciója a gárdának. Az ausztrál utódjáról Christian Horner csapatfőnök, Dietrich Mateschitz nagy- és Helmut Marko kisfőnök, valamint Adrian Newey technikai igazgató döntenek, Sebastian Vettel véleményét nem kérik ki az ügyben. Valószínű, hogy Kimi Räikkönen vagy Daniel Ricciardo lesz a befutó.

“Ami azt illeti, szerintem teljesen hidegen is hagyja ez a kérdés” – mondta Vettelről Horner. “Én nem úgy ismerem Sebastiant, hogy bármelyik ellenfelétől bármilyen mértékben tartana, eddig nem is nagyon nyilatkozott, kit szeretne maga mellé. Ismeri Kimit és Danielt is, mindketten nagyon gyorsak, és egyfajta kihívást jelentenének számára. De meg sem próbált befolyásolni minket, hogy kit válasszunk.”

Vettel jóban van Räikkönennel, de a pályán kívül működő barátságok verseny közben nem léteznek, így egy ilyen döntés jól és rosszul is elsülhet, erre figyelnie kell a Red Bullnak. Horner szerint akkor sem lenne ugyanakkor gond, ha végül a finn mellett teszi le a garast a csapat. “Hogy ki lenne az első számú? Egyikük sem, ugyanazokat a feltételeket kapnák.”

“Csak a pályán nyújtott teljesítménytől függ, hogy ki a vezető pilóta, és ez a státusz is csak attól függ, hogy kinek van több pontja a világbajnokságban. Természetesen a két legerősebb és leggyorsabb pilótát szeretnénk a csapatban tudni 2014-re, Daniel és Kimi is kivételesen jó választásnak tűnnek.”