Nagy-Britannia

Daily Mail: “Lewis Hamilton összetört szívvel meseszerű győzelmet aratott Magyarországon. Ex-barátnőjét, Nicole Scherzingert siratta.”
The Sun: “Ebben a sikerben még maga Hamilton sem bízott.”
Independent: “Hamilton a csodában reménykedett, a győzelme gyerekjáték volt.”
Telegraph: “Hamilton varázslatos futama. Niki Lauda szerint ez volt élete eddigi legjobb teljesítménye.”
Németország

Süddeutsche Zeitung: “Hamilton csillaga újra ragyog.”
Stuttgarter Zeitung: “Lewis Hamilton ezüstös mestermunkája.”
Stuttgarter Nachrichten: “Van aki forrón szereti – a Mercedes is. A Mercedes lett a Red Bull első számú üldözője.”
Spanyolország

Marca: “Lewis kihegyezte a nyilát. Hamilton Magyarországon a hőség ellenére mindenkit legyőzött és jelezte, hogy versenyben van. Az ötödikként végzett Alonso már 39 ponttal van lemaradva Vetteltől.”
El Mundo: “Lewis Hamilton első győzelmét aratta a Mercedesszel, új csapatával, s beszállt a vb-címért zajló harcba.”
AS: “Krízis a Ferrarinál: Hamilton nyert, Vettel harmadik, Alonso ötödik. Alonso autója ismét alulmaradt a Red Bull-lal, a Lotusszal és a Mercedesszel szemben. Egyre hangosabbak azok a híresztelések, melyek szerint a spanyol a Red Bullhoz távozik.”
Mundo Deportivo: “A Mercedes meglepetést okozott, Alonso pedig szenvedett egy Ferrarival, amely kereste az elvesztett ritmust.”
Franciaország

L’Equipe: “Hamilton, a csoda. Itt van, ott van, visszatért. Nemcsak az időmérőn, hanem az egész futamon bajnokhoz méltó produkcióval rukkolt elő.”
Le Figaro: “A csoda neve Lewis Hamilton. A brit pilóta a Mercedes volánjánál minden előzetes várakozást átírt és uralta a Magyar Nagydíjat.”
Libération: “Hamilton nyert Magyarországon. Úgy tűnik, hogy a brit nemcsak remek pilóta és figyelemreméltó gitáros, hanem nagyon jó pókerjátékos is.”
Ausztria

Kurier: “Meglepetés az első rajtkockából. Lewis Hamilton nyert Magyarországon, Räikkönen csökkentette hátrányát a nyári szünet előtt.”
Svájc

Blick: “A szerelmi bánat ellenére megvan az első Ezüstnyíl-diadal. Ezzel a csapat és a riválisok is számoltak, de azzal nem, hogy Lewis Hamilton ilyen megfontolt győzelmet arat.”
Neue Zürcher Zeitung: “A Forma-1 félidejében aratott diadal éppen a legjobb pillanatban jött a britnek. A mostani szezonban eddig háromszor indulhatott az első rajtkockából, de egyszer sem sikerült nyernie.”
Tages-Anzeiger: “Hamilton már negyedszer nyert a Magyar Nagydíjon – először egy Mercedesszel.”
Basler Zeitung: “Hamilton maradt Magyarország királya.”