A Lotushoz idén csatlakozott Burn energiaital Burn Yard néven az utcai alkotóművészeteket, az zenét és az extrém sportokat összeházasító rendezvényeket tart az idény folyamán több alkalommal is , a Magyar Nagydíj hétvégéje, Budapest sem maradt ki.
Romain Grosjean, a Lotus F1 pilótája a Hungaroringről egyenesen egy budapesti, használaton kívüli, szinte már paintballpályák és videojátékok hangulatát idéző roskadozó épületbe érkezett csütörtök késő délután.
A nem mindennapi helyszín egészen elvarázsolta  Grosjeant, annyira magával ragadta az underground stílusban berendezett és kidekorált épület, hogy egy darabig nem is figyelt a körülötte lévőkre. A Lotus-csapat a múlt heti silverstone-i teszten az autóra ragasztott matricán azt kérdezgette, hová tűnt Lewis Hamilton kutyája, Roscoe, lehet, hogy Grosjean annak örült meg, hogy a falon most megtalálta…
Amikor végre sikerült a figyelmét megragadni, bemutatták neki Tokay Mátét, a Burn Action Team világbajnok wakeboard versenyzőjét, akinek a dedikálta a deszkáját, és elmondta, hogy ő is rajong az ilyen extrém sportokért.
Ami jár, az jár: a következő Grosjean-aláírás már a Renault új modelljére, a stílusosan mattfekete festést, és nagy aranyszínű Burn matricákat viselő Capturra került. 
A svájci-francia pilóta ezután jöhettek gyorsan adott néhány kincstári választ a kérdésekre, elmondta, hogy igen aktív három hetes szünete volt, hiszen sokat edzett, biciklizett és kondizott. Elmesélte azt is, hogy mennyire szeret hazánkba visszatérni, hiszen itt szerezte meg az első GP2-es pole pozícióját, és a múlt esztendőben is sikerült egy harmadik helyet megfogni a Hungaroringen. Ráadásul még az is kiderült róla, hogy származásához illően rajong a konyhaművészetért, és maga is sűrűn vesz a kezébe fakanalat, hogy hobbijának hódoljon. 
A villáminterjúk végén elindult, hogy körbejárja az épületet, és szemügyre vegye a Burn Yardot. A helyszín azért is különleges, mert nem akárki pingálta össze a falakat, hanem maga a lengyel streetart-művész M-City. Az alkotó még egy leselejtezett vasúti kocsit is átfestett, ami a DJ pult mögött fog díszelegni, amelyet a Burn exkluzív, péntek esti buliján a világsztár DJ Avicii használ majd, aki vadonatúj szerzeményét is bemutatja, ami a Forma 1-ben rejlő szenvedélyt és dinamizmust ülteti át elektronikus formába. 
Ugyanitt építi meg legújabb alkotását, és ezáltal köti össze az utcai sportokat a szobrászattal Gerry Judah, aki egy gördeszkázásra alkalmas monumentális installációt készít. Ez áll majd rendezvény középpontjában, amelyen a világklasszis gördeszkás Rune Glifberg mutatja meg képességeit.
A bemutatók után pedig egy hatalmas nagy buli veszi kezdetét: 21 órától Fire Flowerz, fél tizenegytől Rune RK, éjféltől Avicii, két órától YAMATO, majd pedig zárásként Metha B2B Mira pörgeti a lemezeket. A bulira hivatalos Kimi Raikkönen is.