Lewis Hamilton (1.): “Hihetetlen érzés hazai pályán megszerezni a pole-t, olyan mint 2007-ben is volt. Fantasztikus volt a közönség, nekik ajánlom ezt a kört. Remélem, holnap is tudunk valami különlegeset nyújtani. Tényleg örülök, mert ezen a hétvégén eddig nem éreztem magam százszázalékosan jól az autóban, de ez a kör nagyon jól sikerült. Biztosan nehéz lesz Sebastiant magunk mögött tartani, de a hosszú etapokon nem voltunk olyan rosszak, mint korábban.”

Nico Rosberg (2.):
“Ragyogó érzés, hogy az időmérőnek ilyen autóval, vagyis a leggyorsabbal vághatunk neki. Nagyon jó munkát végzett a csapat, remélhetőleg vasárnap is tudunk fejlődni. Lehet, hogy vannak nálunk jobbak is a mezőnyben, de számunkra csakis az első két hely lehet jó.”

Sebastian Vettel (3.): “Meglátjuk, mi lesz holnap. Hosszú lesz a futam, elégedett vagyok a mai eredménnyel. Nem tudom, Lewis mit csinált ma, talán valahol levágta a pályát? Fenomenális kört futott, utolérhetetlen volt. Nagyon várom a holnapi futamot, a pillanatnyi eredménynek a csapat is örülhet. Jó pozícióból indulunk, ami itt mindig jó, majd elválik, mennyire tudunk vigyázni a gumikra.”