Ahhoz képest, hogy DRS-problémákkal küszködött, Paul di Resta hetedik helyet hozott a Force Indiának Barcelonában. A Monacóra továbbfejlesztett fejlesztésekkel még jobb lehet a csapat. “Elégedettek vagyunk a spanyolországi eredménnyel” – mondta di Resta. “Azóta volt egy kis időnk, hogy tökéletesítsük az új elemeinket, így még nagyobb teljesítményt hozhatunk ki belőlük. Tavaly jól szerepeltünk Monacóban, remélem, hogy az idén is értékes pontokat szerzünk.”

“Monacóban élek, nagyon érdekes látni, hogy ilyenkor mennyire felpezsdül a város. Jó minden nap hazamenni és a saját ágyamban aludni, a családom is közelebb lehet hozzám. Eddig jól teljesítünk, magabiztosan vághatunk neki a vasárnapoknak.”

Adrian Sutil hiába gyors az idén, a német rendkívül balszerencsés is, zsinórban négy versenyt zárt pont nélkül. “Az előző négy versenyen történtek ellenére továbbra is pozitív hangulatban vagyok” – jelentette ki Sutil. “A dolgok nagy része önhibámon kívüli volt, tudunk javulni bizonyos dolgokban, hogy elkerüljük a hibákat.”

“Az autó gyors, és ha összejön egy tökéletes hétvége, ami mindig a célunk, a dobogó is elérhető lesz. Ez az eddigi legjobb autóm, mindenhol versenyképesnek tűnt, és ez jó jel. Persze, Monaco lesz az első igazi utcai pálya, de szerintem itt is gyorsak lehetünk, mert a VJM06-os nagyon jól vezethető.”