Nyíltan még senki sem mondta ki, de összességében azért nem tűnik valószínűnek, hogy az eleve a Forma-1-es karrierje vége felé járó Mark Webber 2013 után is a Red Bull versenyzője marad.
A 36 éves ausztrál helyével kapcsolatban hetek óta Kimi Räikkönent emlegetik – a finn jó viszonyban van Sebastian Vettellel, régre nyúlik a kapcsolata a Red Bull-lal és 2014-re nincs még szerződése. 
A Red Bull Servus TV-jének adásában kedden a csapatfőnököt, Christian Hornert is megkérdezték a lehetőségről.
“Kimi nagyszerű munkát végez, pillanatnyilag nagyon erős. De mi csak a saját pilótáinkra koncentrálunk, Kimi pedig ellenfél, akit le kell győznünk. A versenyzői felállásunkról majd nyáron beszélünk.”
Räikkönen mellett mostanában leginkább a Toro Rosso ausztrálját, Daniel Ricciardót emlegetik Webber lehetséges utódjaként. A Horner mellett szintén a stúdióban ülő ifjonc mosolyogva reagált a felvetésre: “Nem is tudom. Christian, te mit gondolsz?”
Horner válaszolt is: “Daniel egy nagyon-nagyon tehetséges versenyző. A Red Bull utánpótlásprogramjából került ide, és nagyon jól dolgozik. Figyeljük őt. De figyeljük Jean-Eric Vergne-t is, jó látni, ahogy fejlődnek. Danielnek volt néhány nagyon jó futama, különösen Kínában volt nagyon erős. A Toro Rosso azért létezik, hogy pilótajelölteket neveljen a Red Bull számára, pont, ahogy Sebastian Vettel esetében is történt.” 
A főnök a régebben a Ferrarival, mostanában a Mercedesszel kapcsolatban emlegetett Vettel jövőjéről is nyilatkozott, a német Bildnek arról beszélt, hogy szerinte messze 2014-es túl is maradhat náluk a háromszoros bajnok.
“Melyik csapat ne akarná Sebastian Vettelt? De nagyon rég a Red Bull család tagja már, kiemelt szerepe van a sikereinkben, együtt fejlődtünk. Nem is a szerződések időtartama a lényeg, hanem az, hogy jól érezzük-e magunkat együtt. Seb jól érzi magát nálunk, és mi is örülünk, hogy itt van. Kétségem sincs afelől, hogy ez még nagyon sokáig így is marad.”