Megy a huzakodás a 2014-re tervezett New Jersey-i futammal kapcsolatban. Eredetileg az idén debütált volna a verseny, de végül halasztásra volt szükség, Bernie Ecclestone pedig igazából a 2014-es debütálásban sem bízik. A projekthez nemrég csatlakozott az egykori Long Beach-i verseny promótere, Chris Pook, aki szerint nem kell aggódni, lesz futam jövőre.

“Jövőre lesz verseny, de még mennyire, hogy lesz!” – nyilatkozta Pook. “Még több figyelmet kap majd a Forma-1 az országban, nagyon pozitív hatása lesz az egésznek. Az tény, hogy kicsit bevállalós volt az a terv, hogy már idén lesz futam, egy halasztás után viszont mindenkiben ott motoszkál a kétség.”

Pook szerint New Jersey most ugyanolyan helyzetben van, mint tavaly Austin, ahol szintén állandóan kongatták a vészharangot, de végül simán lement az első verseny. “Mindenki kételkedik, amíg valami valóban meg nem történik. De ez a dolgok rendje.”

“Austinban fantasztikus versenyhétvégét tartottak, minden dicséretet megérdemelnek. Tudom, hogy Bernie odavan Austinért, egyszerűen imádja. De ott felhúztak egy pályát a semmiből, nekünk egy ideiglenessel kell dolgoznunk, ami rengeteg munkát és egyeztetést kíván. Lépésről lépésre kell haladnunk.”