F1: Button ne nyafogjon! 1
F1: Button ne nyafogjon! 2

F1: Button ne nyafogjon!

F1: Button ne nyafogjon!

F1: Button ne nyafogjon! 5
F1: Button ne nyafogjon! 6
Fotó megosztása:
F1: Button ne nyafogjon! 7

Míg pár héttel ezelőtt még Sergio Perezt ekézte az egykori Brabham-, Penske- és McLaren-versenyző, John Watson, most a bahreini kakaskodás után panaszkodó Jenson Buttonnak szólt oda.
Az ötszörös futamgyőztes Watson szerint a veterán Button két dolgot tehet, vagy még jobban versenyez, vagy lenyeli, amikor az idén mellé ültetett Perez az orra alá dörgöl.
“Ha Perez megizzasztja Buttont, akkor Button dolga, hogy kezelje a helyzetet. Ilyen az élet. Nem várhatja Martion Whitmarsh-tól, hogy rászóljon Perezre. Nem kellemes, ha az ifjonc csapattárs odavág, de ez is hozzátartozik. Még jobb teljesítménnyel kell válaszolni” – mondta a BBC-nek nyilatkozva.
Watson a szerint a két pilóta a vadállatokhoz hasonlóan a dominanciáért harcol, a tét az, hogy ki lesz az úr a McLarennél.
“A gyors, tüzes Perez is igyekszik kijelölni a területét, mint az állatok a dzsungelben, próbálják felállítani a hierarchiát. Perez nagyon igyekszik megmutatni, mire képes, főleg, hogy az első három futamon nem alakított valami nagyot.”
“Button nagyon tapasztalt, ő az első számú a csapatnál, még ha a McLarennél azt is állítják, hogy nincs első és második számú pilóta. De épp a pozíciójából adódóan ő Perez célpontja, azt gondolja, hogyha megveri Buttont, akkor ő lesz a kedvenc a csapatnál. Ez a vadon törvénye. Minden pilóta erre hajt, mindenki szeretne a csapat kulcsembere lenni.”