F1: Vettel az utolsó körben is nyomta 1
F1: Vettel az utolsó körben is nyomta 2

F1: Vettel az utolsó körben is nyomta

F1: Vettel az utolsó körben is nyomta

F1: Vettel az utolsó körben is nyomta 13
F1: Vettel az utolsó körben is nyomta 14
F1: Vettel az utolsó körben is nyomta 15
F1: Vettel az utolsó körben is nyomta 16
F1: Vettel az utolsó körben is nyomta 17
F1: Vettel az utolsó körben is nyomta 18
F1: Vettel az utolsó körben is nyomta 19
F1: Vettel az utolsó körben is nyomta 20
F1: Vettel az utolsó körben is nyomta 21
F1: Vettel az utolsó körben is nyomta 22
Fotó megosztása:
F1: Vettel az utolsó körben is nyomta 23 Sebastian Vettel (1.): “Fantasztikus futam volt, nagy köszönettel tartozom a csapatnak! Hibátlan volt a munkánk. Fontos volt, hogy a rajt után előre kerüljek, vigyáztam a gumikra is, a tempó lenyűgöző volt. Végig hajthattam az autót, nagyon elégedett vagyok. Szoros volt az első kanyar Fernandóval, kívül voltam, de sikerült visszaelőznöm. Ez fontos volt nagyon. Nicót nehezebb volt elkapni, nem volt olyan könnyű, mint gondoltam. Összességében azért sima verseny volt, nem is számítottunk erre, uraltuk az egészet. Még az utolsó kört is meg tudtam hajtani. Köszönet jár a Renault-nak is, lám, most is három francia motoros autó került a dobogóra.”

Kimi Räikkönen (2.): “A tegnapi helyzet nem volt ideális, de ma nem volt rossz. Már pénteken gondolkoztunk a két kiálláson, jól sikerült. Sok helyezést nyertünk, bár az első két köröm nem volt erős, utána viszont jó volt az autó.”

Romain Grosjean (3.): “Az első három futamon nem volt az igazi, de most végre ott vagyunk, ahol lennünk kell. Nem volt könnyű megtalálni, mi hiányzott. Ma kicsit más stratégiával mentünk, mint a többiek, sok csata is volt, ennek örülök. Remélem, sikerül állandósítanunk a dobogós formát.”