F1: Di Resta szerint egyszer összejön a dobogó 2 Pályafutása első dobogós helyezését érhette volna el Bahreinben Paul di Resta, de a kétkiállásos taktika végül egy negyedik helyet hozott számára. Romain Grosjean pár körrel a leintés előtt érte utol a skót versenyzőt, így a Force Indiának továbbra is várnia kell, hogy 2009 után újabb dobogós helyezést tudjon felmutatni.

“Nagyon közel voltunk” – bosszankodott egy kicsit di Resta. “Az a furcsa helyzet állt elő, hogy sajnálhatjuk Grosjean elszúrt időmérőjét, mert így két új közepes szettje maradt, amelyekkel a háromkiállásos taktikát is sikerre tudta vinni. Ha az utolsó csere után beragadt volna Webber mögé, akkor minden rendben lett volna.”

“Ezzel együtt pozitív érzésekkel mehetünk haza, erős versenyünk, sőt erős hétvégénk volt. Talán ez volt életem legerősebb versenye, a kemény munka meghozta gyümölcsét. Jó előjel ez az európai szezon előtt, és biztos vagyok benne: előbb-utóbb összejön az a dobogó!”

Adrian Sutilnak ismét felejthető versenye volt, a rajt után koccant Felipe Massával és defektet kapott, ezzel is szállt minden esélye a pontszerzésre. A német zsinórban harmadszor nullázott, elege van a balszerencséből. “Ez így nem mehet tovább” – fakadt ki a 13. helyen beért Sutil. “Háromszor nulla pont, ennél több kell. Pedig a rajtom jó volt, csak a négyes kanyarban érintettem Massát, és emiatt defektet kaptam. Azért úgy döntöttünk, hogy végigcsináljuk, és sikerült is fontos adatokat gyűjtenünk. Az autó nagyon erős volt, Paul negyedik helye mutatja, hogy mennyire.”