F1: Egymásra fújnak a Force India-pilóták 2 Paul di Resta nyolcadik lett a sanghaji Kínai Nagydíjon, de a skót szerint ennél is jobb lehetett volna, ha az első körökben nem tessékeli le a pályáról csapattársa, Adrian Sutil. “Koccantam Adriannal a hajtűben, és emiatt három-négy helyet veszítettem. Muszáj volt elengednem a forgalmat.”

“Nem tudom, hogy mennyire volt szándékos, még nem beszéltünk erről, de biztosan szóba kerül majd a csapaton belül. Ha minden terv szerint alakul, a nyolcadik helynél is előrébb keveredhettem volna, de így is szép felzárkózás volt!”

Sutil szerint nincs ügy, di Resta túl sokat kockáztatott, amikor megpróbálta megelőzni. “Nem tudok túl sokat mondani erről” – így Sutil. “Csak egy ütést éreztem a hátsó kerék felől, és akkor láttam meg Pault a visszapillantóban. Nem tudom, mivel próbálkozott, semmit nem láttam belőle.” Sutil versenyének később Esteban Gutierrez vetett véget, aki a hátsó egyenes végén beleszállt a német autójába. Az ütközésért a mexikói öthelyes rajtbüntetést kapott Bahreinre.