Malajziában nem szerzett pontot a Force India, de a csapat nem esett kétségbe: most hétvégén, Kínában javítana. “Pechesek voltunk, hogy Malajziában nem szereztünk pontot, a hétvégének azonban bőven voltak pozitívumai” – mondta Paul di Resta. “A verseny elején a leggyorsabbak között voltunk, ez jó jel a szezon hátralévő részére.”

“Kínában teljesen másmilyen időjárás várható, mint az első két helyszínen, de eddig is remekül alkalmazkodtunk. Sanghajban mentenénk a menthetőt az elszalasztott malajziai lehetőség miatt, és persze begyűjtenénk néhány pontot. Nem állhatunk le, mert most ugyan úgy tűnik, hogy jó pozícióban vagyunk, de nem tudhatjuk, hol leszünk két verseny múlva. A McLaren nagyon erős csapat, hatalmas fejlesztési potenciállal, megteszünk mindent, hogy előttük maradjunk.”

Adrian Sutil szerint jó a Force India autója, de inkább szárazon erős. “A malajziai időmérő esős felében küzdöttem egy kicsit” – nyilatkozta Sutil. “A versenyen is jól mentünk, aztán jöttek a bokszutcai hibák. Kár értük, de most arra kell koncentrálnunk, hogy megismételjük a jó szereplést Kínában is.”

“A sanghaji vonalvezetés nem sokban különbözik a szepangitól, szóval valószínűleg kedvez nekünk. Remélem, tényleg erősek leszünk, bár tudjuk, hogy még sok területen tudunk fejlődni. Kínában új gumipárosítás debütál, a lággyal és a közepessel megyünk, és eddig úgy tűnik, hogy a gumikkal jól bánunk. Erre építenünk kellene.”

A Force India egyébként biztos benne, hogy kijavította a Malajziában gondokat okozó kerékanya hibáit.