Folytatódik a Mercedes-csapat átszervezése: a brit Guardian értesülése szerint a vezérigazgató, Nick Fry a hónap végén távozik a csapattól.
Az 56 éves Fry több mint egy évtizede szolgál a brackely-i csapatnál, még 2002-ben lett a BAR Honda ügyvezető igazgatója, és maradt a vezetésben a gyári Honda-időszakban, majd a japán gyártó kivonulását követően oroszlánrésze volt abban, hogy Ross Brawnal közösen társtulajdonosokként 2009-re is életben tartották az alakulatot, amely aztán Brawn GP néven mindkét bajnoki címet elvitte.
Fry a Mercedes beszállása után is CEO maradt, igaz, jó ideje már csak korlátozott tevékenységi és felelősségi körben, háttérember lett belőle. A Mercedesnél tavaly megkezdődött átszervezés – Norbert Haug távozása, Niki Lauda (címzetes elnök), majd Toto Wolff (Mercedes motorsportfőnök) – keretében azonban most rá is sor kerül, írja a brit lap.
A Guardian szerint a vezérigazgatói posztot Wolff veszi át, azonban Fry távozása közös megegyezéssel történik és tanácsadóként ezután is igénybe veszik majd a tudását és tapasztalatát.  
A hírt pénteken a csapat hivatalosan is megerősítette.
A személyi változások ezzel sem érnek véget, hiszen 2014-re csatlakozik majd a csapathoz a McLaren volt technikai igazgatója, Paddy Lowe, aki spekulációk szerint a régi gárda utolsó tagját, Ross Brawnt válthatja majd a csapatfőnöki székben.
A Mercedesnél Lowe-val kapcsolatban egyelőre azt mondják, még nem dőlt el, milyen beosztást kap, egyes források szerint pedig a csapat biztató idénykezdése Brawn helyzetét is megerősítette.