F1: Sutil világbajnok akar lenni 2
Mivel súlyos testi sértés miatt felfüggesztett szabadságvesztésre ítélték egy évvel ezelőtt, Adrian Sutil 2012-ben csak a partvonalról figyelhette a Forma-1-et, de volt csapata, a Force India idén visszahívta őt. A hatodik szezonját kezdő német azt mondja, a kihagyás csak megerősítette őt.
“A tévében követtem az F1-et, egy kicsit hátrébb léptem az egésztől. A szezon közepére azonban már sokkal erősebbnek éreztem magam, és megtaláltam az új, mondjuk úgy, hogy célomat: világbajnok akarok lenni.”
“Nem csak azért vagyok az F1-ben, hogy körözgessek, mert ennyi erővel otthon is maradhatnék. Az autó is sokat számít, de a hozzáállás a lényeg. Azért vagyok itt, hogy a világ legjobbjai ellen küzdjek, ha valaki nem győzni akar, akkor nem is neki való a Forma-1.”
Sutil nem tart tőle, hogy az elítéléséhez vezető sanghaji incidens miatt nem utazhat majd a Kínai Nagydíjra, bizakodva néz a teljes szezon elé:
“Azt hiszem, semmi sem történik véletlenül. Ilyen az élet. Egyszerűen csak tanulni kell belőle, fel kell ismerni, hogy a hullámvölgyek is hozzá tartoznak. Csak erősebb lesz tőlük az ember.” 
Sutil idén újra 2011-es csapattársa, Paul di Resta mellett versenyez majd a Force Indiánál.