F1: Hamilton újra barátkozna Sutillal 1
F1: Hamilton újra barátkozna Sutillal 2

F1: Hamilton újra barátkozna Sutillal

F1: Hamilton újra barátkozna Sutillal

F1: Hamilton újra barátkozna Sutillal 5
F1: Hamilton újra barátkozna Sutillal 6
Fotó megosztása:
Adrian Sutil nem kis részben azért pottyant ki a Forma-1-ből 2011 végén, mert az év tavaszán Sanghajban egy szórakozóhelyen dulakodás közben súlyosan megsebesítetten a Lotus-tulajdonos Genii Capital egyik vezetőjét, Eric Luxot, a balhéból pedig bírósági ügy, végül elmarasztaló ítélet lett.
Az incidens idején Sutillal volt Lewis Hamilton is, azonban az angol a bő egy évvel ezelőtti tárgyaláson nem jelent meg, hogy tanúskodjon barátja mellett. A Force India-pilóta gyávának bélyegezte Hamiltont, és szemében ezzel véget  ért a barátságuk. Tegnap Barcelonában azt mondta, a helyzet részéről nem változott:
“Nincs semmiféle kapcsolatunk. Nem találkoztunk, nem beszéltünk. Nyilván találkozunk majd, de nem tudom, mi lesz.”
Sutil újraszerződtetése kapcsán Hamiltont is megkérdezték az ügyről az újságírók tegnap. Ő szeretné helyrehozni a kapcsolatot.
“Írtam pár e-emailt neki. Írtam, amikor felmerült, hogy visszatérhet az F1-be, megírtam neki, hogy imádkozom érte és remélem, hogy sikerül a dolog, mert tényleg megérdemelné, visszavárom. Írtam neki most, idefelé jövet is, amikor biztos lett a dolog, gratuláltam neki. Eddig nem kaptam választ, de biztos vagyok benne, hogy előbb-utóbb beszélni fogunk.”
“Nagyon várom, hogy újra találkozzunk, mert rég nem láttam! Jó ideje egyszer hívtam, egy barátjával beszéltem a telefonon, egy közös barátunkkal, legalábbis egy volt közös barátunkkal, aki közvetített.”
“Nagy lehetőség ez neki (Sutilnak), a legjobbakat kívánom neki idénre, azt üzentem neki, hogy remélem megmutatja majd mindenkinek, hogy jó döntés volt visszahozni őt!”