F1: Szurkolók, követeljetek többet! 1
A Williams elnöke, Adam Parr tavaly márciusban nem sokkal azután jelentette be azonnali lemondását, hogy a csapat alapító-főnöke, Sir Frank őt nevezte meg leendő utódjaként – a lépés igen meglepő volt akkor. 
Azóta kiderült, hogy Parrt maga az F1 ura, Bernie Ecclestone üldözte el, az angol kisember egyszerűen nem volt hajlandó a sportágat keretbe foglaló Concorde Agreement megújításáról tárgyalni a Williamsszel, amíg ő volt a főnök.
Parr jó néhány hónapra teljesen eltűnt a színről, de tavaly év végén újra felbukkant, The Art of War (A háború művészete) címen humoros rajzokkal illusztrált könyvben foglalta össze az ötéves F1-es pályafutása tapasztalatait.
Az egykori Williams-vezér egy friss megszólalásában arról beszélt, hogy véleménye szerint a nézőket túlságosan távol tartják a Forma-1-től, pedig ha összefognának, mint a csapatok pár évvel ezelőtt, a gazdasági válság idején, sokkal többet is kicsikarhatnának a kedvenc sportágukból.
„2008-ban az volt a nagy dolog, hogy a válságban, a nehézségek idején összekaptuk magunkat. Én azt szeretném, ha a szurkolók, a nézők is hallatnák a hangjukat. A nézőkért van a sportág. A pilóták páváskodhatnak és gondolhatják, hogy milyen különlegesek, de ki számít igazán? A nézők.”
„Ha igazán vonzó és fantasztikus sportot akarunk, akkor a lehető legközelebb kell engednünk az embereket a sportág sztárjaihoz és az autókhoz. Azt hiszem, Bernie bizonyos értelemben lenyűgöző munkát végez azzal, hogy távol tartja a nézőket, mert ezzel csak erősödik az F1 misztikuma. Azonban más részről a nézők sok pénzt fizetnek azért, hogy ott legyenek Silverstone-ban, hogy előfizessenek a tévéközvetítésre, ezért közvetlenebb hozzáférést érdemelnének.” 
„Bár nagyra tartom Bernie-t, nem ő, és nem is a csapatok tartják el az F1-et, hanem a nézők. Szóval igazán összefoghatnának és követelhetnének többet!”
Parr külön kitért a versenyzőkre, szerinte az ő hozzáállásuk is tarthatatlan: „Némelyik pilóta még autogramot sem hajlandó adni. Azért álljon csak meg a menet, észnél vagyunk?! Évente hússzor versenyeznek és némelyikük igen jól keres ezzel. Igazán csodálom a munkájukat, elképesztő a tehetségük, de nagyon el vannak szállva.”
A kérdésre, hogy végleg szakított-e a Forma-1-gyel, vagy valamikor visszatérhet-e még, Parr azzal felelt, hogy csakis akkor látja ezt lehetségesnek, ha megváltozik a jelenlegi staus quo – azaz Bernie Ecclestone nem lesz a színen:
„Igen, úgy érzem, hogy még nem befejezett ügy ez számomra, de hogy visszatérek-e valaha az F1-be, azt nem tudom. Attól függ, hogyan alakulnak a dolgok. Okkal távoztam, és nem lenne kedvem visszatérni, hogy ugyanazt kapjam megint.”