F1: Zsarnokoskodás miatt perelhetik Ecclestone-t? 1
A 2011-ben F1-es története legpocsékabb szezonját élő Williamsnél jó néhány személyi változás történt, de a csapatot de facto irányító Adam Parr pozíciója nem volt veszélyben, így igen meglepő volt, amikor idén március végén a jogász végzettségű Williams-elnök bejelentette azonnali távozását.
Az alapító-főnök Frank Williams által nem sokkal korábban még leendő utódjaként emlegetett Parr távozását hivatalosan mindössze homályos személyes okokkal indokolták, valójában teljes titok övezte a hátteret. 
Persze nem telt el sok idő, gyorsan megjelentek a találgatások arról, hogy az Forma-1-et keretbe foglaló Concorde Agreement új, 2013-ra tervezett változatának előkészítése vezetett Parr bukásához, a Bernie Ecclestone-nal nem túl jó kapcsolatot ápoló williamsest maga az F1 ura kényszerítette távozásra, vele nem volt hajlandó tárgyalni.
Ezt azóta sem erősítette meg senki, de a Red Bull-közeli svájci Speed Week friss híre teljes mértékben alátámasztja a fentieket, ugyanis a lap arról ír, hogy egy volt csapatvezető a kiesett jövedelmei miatti kártérítési pert indít Ecclestone ellen, mert a kisember azzal fenyegette, hogy megszakítja a tárgyalásokat az alakulatával, ha nem távozik. A leírás egyértelmű, csakis Adam Parr-ra illik.