Jenson Button (1.): “Gratulálok az egész csapatnak, tökéletes befejezése volt a szezonnak. Voltak hullámhegyek és -völgyek az idény során, örülök, hogy így sikerült befejeznünk az évet. Harcoltunk a második helyért a konstruktőrök között, de a mellettem álló srácok túl erősek voltak.”

Fernando Alonso (2.): “Nagyon büszke vagyok a csapatomra és az egész idényre. Igen, elveszítettük az összetettet, de nem itt, hanem korábban azokon a versenyeken, ahol nem volt igazán szerencsénk. De ez van, ilyen a sport, ha valamibe beleadsz száz százalékot, arra büszkének kell lenned. Én az vagyok és jövőre újra megpróbáljuk!”

“A bajnokság nem ma ment el. Inkább akkor, amikor Grosjean átrepült a fejem felett Spában, vagy amikor Vettel meglepetésre csak megrovást kapott az időmérő után Japánban. Voltak olyan szituációk ebben az évben, ahol összejöhetett volna a hiányzó három pont, de ilyen az élet. Annak ellenére, hogy második lettem a pontversenyben, még soha nem éreztem ekkora tiszteletet a paddockban, mint idén.”

“Ez az első alkalom, hogy pilóták, expilóták, csapatok és rajongók is azt mondták, hogy a lehető legjobban csináltuk a bajnokságot. Jó érzésekkel vágunk neki 2013-nak, ennél erősebbek igazából nehezen lehetnénk. Nagyszerű érzéseim vannak 2012-ről, talán a legjobbak az egész karrieremben.”

“Ahogy mindig, ma is a lehető legjobb teljesítményt próbáltuk nyújtani. Hetedikként rajtoltunk és ismét a dobogóra álltunk, ahogy az idényben sokszor. Nem a miénk volt a leggyorsabb autó, ez az összes versenyen világos volt, valóságos csoda, hogy a bajnokságért tudtunk küzdeni ma.”

“Csoda volt az utolsó körig, mert a csapat tökéletes munkájának köszönhetően jutottam ebbe a pozícióba. És ugyan elveszítettük a bajnokságot, de büszkének kell lennünk a második helyre. Vb-másodikok vagyunk, és ezt nem mindenki mondhatja el magáról. És amikor szívet-lelket beleadva, hiba nélkül küzdünk valamiért hónapokon át, arra büszkének kell lennünk!”

Felipe Massa (3.): “Jól fogom kezdeni a következő idényt. Az év második fele felkészülés volt a jövő évre. Ez a verseny végig fantasztikus volt, talán jobb helyezést is elérhettem volna. Nem tudom, mit mondhatnék, itt állok és sírok.”