F1: Eladó a sereghajtó 1
F1: Eladó a sereghajtó 2

F1: Eladó a sereghajtó

F1: Eladó a sereghajtó 7
F1: Eladó a sereghajtó 8
F1: Eladó a sereghajtó 9
F1: Eladó a sereghajtó 10
Fotó megosztása:
A Thesan Capital befektetési csoport tavaly nyáron vette meg a Hispaniát a korábbi tulajdonostól, Jose Ramon Carabantétól, de alig másfél év után már az eladásra készül. Úgy tűnik, elkövették az F1-ben már sokszor látott hibát, alábecsülték a költségeket.
A Thesan alatt az egyszerűen HRT-re átkeresztelt kiscsapat óriási fejlődésen ment keresztül, az alakulatot újjászervezték, a személyzetet kibővítették, a korábban kiszervezett munkákat pedig közös fedél alá, egy valódi központba költöztették Madridban. 
A mostanra konszolidált alakulat pályán történő előrelépését viszont már másnak kell pénzelnie, a hírek szerint a Thesan közel áll ahhoz, hogy egy közel-keleti befektetőnek adja át a csapatot.
“A HRT-csapat tulajdonosa megerősíti, hogy több féllel is tárgyal az eladásról. A csapat vezetése reményei szerint az üzletet pár héten belül megkötik, ami az idei eredmények után lehetővé teszi majd a további fejlődést, amely minta lehet az egész modern F1-ben” – áll a HRT által kiadott közleményben.
“A HRT bízik benne, hogy pár héten belül megnevezheti az új tulajdonost. Hisszük, hogy megfelelő az idő az új befektető belépésére. Büszkék vagyunk az eddig elvégzett munkánkra, de itt az idő, hogy új háttérrel folytassuk a növekedést. Hiszünk a csapat potenciáljában, egy új befektető pedig nagyot lendíthet rajtunk.” 
Kérdéses, hogy a HRT-nél van-e valódi alap a bizakodásra, ugyanis az ilyen jellegű üzleteket csendben szokták végezni és csak az eredményt jelentik be, pont, ahogy a Thesan esetében is történt – most viszont úgy néz ki, a Thesan mindenképp kiszáll, biztos utód pedig még nincs.