F1: Most nem hibázhat a Force India 2 Hétvégén célegyenesbe fordul az idei világbajnokság, Abu-Dzabival együtt már csak három futam van hátra. A Force India még bízik benne, hogy a pontversenyben utoléri a Saubert, de ehhez dupla pontszerzés szükséges. “Volt néhány problémánk Indiában, de sokat elemeztük a történteket” – mondta Paul di Resta.

“Találtunk néhány dolgot az adatokban, remélhetőleg hasznosítani tudjuk ezeket és az első szabadedzéstől kezdve versenyképesek leszünk. Abu-Dzabi nagyon technikás pálya sok szűk és lassú kanyarral, nagyon precízen kell vezetni az autót. Kevés az igazán tempós szakasz, a sok lassú kanyar miatt Szingapúrra hasonlít a pálya.”

“Kulcsfontosságú hétvége előtt állunk. Az autó erős volt itt tavaly, nincs okunk kételkedni abban, hogy ez idén is így lesz. A pálya karakterisztikája kedvez nekünk, remélhetőleg dupla pontszerzést ünnepelhetünk. Erre szükségünk is lesz, ha közel akarunk maradni a Sauberhez a pontversenyben.”

A jövőre a Sauberhez igazoló Nico Hülkenberg keveset beszélt a versenyről a Force India előzetesében. “Abu-Dzabi jobban fekszik nekünk, mint India” – erősítette meg csapattársa szavait a német. “Kanyargós pálya sok lassú fordulóval, olyan, mint Szingapúr. Ott versenyképesek voltunk, szóval optimistán vágunk neki a hétvégének.”