F1: Vettel Senna, Fangio és Schumacher nyomában 59

Anglia

The Guardian: „A még mindig csak 25 éves Vettel, úgy tűnik, túlszárnyalhatja Michael Schumacher hét vb-címét. Végig vezetett az elmúlt három futamon, erre utoljára Ayrton Senna volt képes 1989-ben. Továbbra is Vettel a favorit, de a piros Ferrari nem fog eltűnni a visszapillantó tükréből.”
The Independent: „Vettel a néhai Senna stílusában nyert, és növelte előnyét. A történet egyszerű: Indiában sem akadt kihívója, és még könnyebben győzött, mint tavaly.”
The Times: „A szent tehenek országában a Red Bull (Vörös bika) uralkodott.”
The Daily Mirror: „Ez a szezon hét különböző futamgyőztessel indult, a folytatás pedig már hervasztóan ismerős.”
The Sun: „A feltartóztathatatlan német sorozatban negyedik futamát nyerte meg, Lewis Hamilton szerint ez a zseniális technikai igazgatónak, Adrian Neweynak köszönhető.”
    
Olaszország

La Gazzetta dello Sport: „Diadalmenet: Vettel egymás után negyedik sikerét aratta. A Red Bull ünnepel. A második helyezett Fernando Alonso a szívét kitette a pályára, ennél jobban ezt nem lehet csinálni.”
Corriere dello Sport: „Vettel tovaszállt, de Alonso nem adja fel.”
Tuttosport: „Alonso kisebb csodát hajtott végre, de Vettel elhúzott tőle a pontversenyben.”
Corriere della Sera: „Vettelt nem lehetett utolérni, de Alonso csodálatosan versenyzett.”
La Repubblica: „Alonso kitart, továbbra is nyílt a vb.”
    
Spanyolország
El País: „Alonso ismét bebizonyította, hogy sokkal jobb annál, mint amit az autója tud. Vettel már egyértelmű favorit, de jobban meg kell izzadnia a sikerért, mint tavaly.”
El Mundo: „A Ferrari gyengeségei miatt Alonsónak nem maradt esélye az első helyre, ezért folyamatosan Vettel üldözésére kényszerül.”
El Periódico: „Vettel vasmarokkal uralta a versenyt egy erős autó volánja mögött. Mégsem sikerült még végleg leszakítania Alonsót.”
Marca: „Vettel növelte az előnyét az élen, de az Indiában látványosan felzárkózó Alonso még versenyben van. Még van remény.”
AS: „Még a csúcsformában lévő Alonso sem tudta feltartóztatni Vettelt és a Red Bullt.”
    
Portugália

Record: „Vettel kapitány sorozatban negyedik futamát nyerte meg, 13 ponttal vezet Alonso előtt, és készen áll arra, hogy Manuel Fangio és Michael Schumacher után, a történelemben harmadikként egymás után három vb-n diadalmaskodjon.”
Publico: „Vettel 25 évesen a Red Bull nagyágyúja, a szezon utolsó harmadában nem lehet megállítani.”
    
Németország

Bild: „Már csak három futam a világbajnoki címig: 920,15 kilométer tömény izgalom.”
Süddeutsche Zeitung: „Rendíthetetlenül a rajttól a célig. Vettel negyedik diadalával növelte előnyét, Alonso azonban lőtávon belül maradt, és közölte: jobb versenyek jönnek.”
Frankfurter Allgemeine Zeitung: „Vettel birodalma. A heppenheimi pilóta uralkodott Indiában, de Alonso továbbra is a sarkában van.”