Koreában nem sikerült pontot szereznie a Saubernek, így a Mercedesszel szembeni húszpontos hátránya sem csökkent. Indiában javítana a csapat. “Kíváncsi vagyok, most milyen lesz a pálya” – mondta Kobajasi Kamui. “Tavaiy minden új volt, a pályán is állt a por. A vonalvezetés alapján átlagos teljesítmény várható tőlünk, ami pontszerzést jelent.”

“Az indiai pálya hasonlít kicsit a koreaihoz, aminek azért köze lehet ahhoz, hogy mindkettőt ugyanaz a személy tervezte. Sajnos, az országból eddig nem láttam sokat, pedig szívesen beugranék Delhibe. Kár, hogy kicsit messze van a pályától.”

Sergio Perez úgy véli, a Sauber feledtetni tudja Koreát. “Alig hiszem el, hogy már csak négy verseny van hátra a szezonból” – szomorkodott a mexikói. “A húszpontos hátrány ledolgozásához és a konstruktőri ötödik hely megszerzéséhez sokat kell még tennünk. Az indiai kicsit jobb verseny lehet számunkra a koreainál, az autónk gyorsabb lesz. Kedvelem a gyors, ritmusos részeket a pályán.”

Hazatér a Sauber indiai származású csapatfőnöke, Monisha Kaltenborn is. “Nagyon különleges futam lesz ez számomra” – fogalmazott Kaltenborn. “Izgalmas, hogy most üzleti okokból térek vissza szülőhazámba, ahol honfitársaim előtt versenyezhetünk. Sportszakmailag természetes, hogy sok pontot szeretnénk szerezni, nemcsak Indiában, hanem az összes hátralévő versenyen. A pálya nem okozhat gondot a C31-esnek, de nem a kedvencünk. A maximumot kell kihoznunk ebből a hétvégéből.”