Koreában megismételte idei legjobb teljesítményét a Toro Rosso, Jean-Eric Vergne a nyolcadik, Daniel Ricciardo a kilencedik helyen zárt. Pontosan így végeztek Belgiumban is, újabb értékes hat ponthoz juttatva a csapatot.

“Nagyon, nagyon elégedett vagyok, nem kérdés, hogy ez volt a legjobb versenyem az évben” – mondta Vergne. “Az autó nagyon jól működött mindkét gumival. Nem kockáztattam sokat a rajtnál, csatáztam egyet Perezzel, majd később di Restával és Hamiltonnal. Különböző stratégián voltunk Daniellel, de mindkettő hatékonynak bizonyult.”

“A vége felé kaptam az üzenetet, hogy a csapattársamnak problémája van, de a nyolcadik, kilencedik hely fantasztikus eredmény. Mindenki nagyon keményen dolgozott, összességében úgy tűnik, hogy lépegetünk előre. Ez a pálya kedvezett nekünk és ez lehet a helyzet Indiában is.”

Ricciardo jól rajtolt, és több pozíciót javított az első körben. “A start után jó ritmust vettem fel és egyenként előztem meg az előttem lévő autókat. Jean-Eric ment elöl és ahogy ő megelőzött valakit, mentem utána. A második etapban is átugrottunk néhány pilótát, Schumacher és a Force India elé kerültünk. Az utolsó etapban minden jól ment egészen addig, amíg olyan tíz körrel a leintés előtt nem kezdett rosszul viselkedni az autó, hirtelen kitört balra a hármas kanyarban. A felfüggesztés hibásodott meg, ami a nyolcadik helyembe került, de legalább a csapattársamnak adhattam át. Kicsit kettős érzéseim vannak, mert a legjobb idei eredményem lehetett volna, de a csapatnak így is jó nap volt.”