F1: Perez nem fogta fel, Alonso Vettelre fúj 2 Lewis Hamilton (1.): “Fantasztikus érzés itt lenni, ez a legjobb közönség. Örülök, hogy a csapatomnak sikerült ez a győzelem, nagyon elégedett vagyok, fantasztikus nap volt. Fernando egy kétszeres világbajnok, örülök, hogy ő is itt lehet.”

Sergio Perez (2.):
“Nagyon szép ez a nap számomra és a csapatnak is, eltart egy ideig, amíg felfogom a történteket. Hihetetlen, hogy itt állhatok, nagyon különleges érzés. Keményebb keverékkel rajtoltam, aztán elég későn álltunk ki, a lágyabb keveréken nagyon jól ment az autó. Hihetetlen!”

Perez később hozzátette: “Az időmérőn nem volt meg a tempónk egy körön, főleg az egyenesekben hiányzott a sebesség. Tegnap nem is mentem igazán jól, túl közel kerültem Bruno Sennához és leszorítóerőt veszítettem, ezért nem jutottam be a Q3-ba. Ennek köszönhetően viszont változtathattunk a stratégián, a keményebb gumikon rajtoltam és ez nagyszerűen működött!”

Fernando Alonso (3.): “Nehéz verseny volt a tizedik helyről indulva, de tudtuk, hogy talán miénk a leggyorsabb autó ezen a hétvégén. Mindent megtettünk annak érdekében, hogy a legtöbb helyet javítsuk, ez sikerült is. Így fogjuk folytatni, megyünk tovább előre.”

Alonsót később megkérdezték a vetteles incidensről is, a spanyol szerint a manőver jelentősen befolyásolta a versenyét. “Nem nagyon tudok mit mondani erről. Tíz kört veszítettem mögötte, aztán az incidens miatt megsérült az autóm. A padlólemez és a futómű nem egészen ugyanolyan, miután 300 feletti tempóval átküldjük néhány huplin.”