F1: Monzában még nem ejtik Massát 2 A Ferrari hagyományosan a monzai Olasz Nagydíjon szokta bejelenteni a következő évi pilótafelállását, ha cserére kerül sor, de a csapatfőnök, Stefano Domenicali kizárta, hogy idén is így tennének. Egyelőre az év végén lejáró szerződésű Felipe Massa Fernando Alonso csapattársa, a döntés – vagy legalábbis annak nyilvánossá tétele csak később következik.

Az esetleges monzai bejelentésről a spanyol Marca újságírója kérdezte Domenicalit, amire így felelt az olasz: “Monzában egyáltalán nem lesz szó a pilótákról.”

Massa helyével kapcsolatban jó néhány név felmerült már az év folyamán, Kimi Räikkönen, Sergio Perez, Adrian Sutil, Paul di Resta, Nico Hülkenberg és Heikki Kovalainen is elképzelhető ilyen-olyan forgatókönyvek szerint.

A Marca riportere konkrétan Kovalainenre kérdezett rá, de Domenicali csak elviccelte a választ: “Ha fülelünk egy kicsit a paddockban, szerintem még (a Real Madrid-kapus) Iker Casillas nevét is emlegetik, bár ő egy kicsit nagy termetű lenne az autóhoz!”