A Williamshez 2010-ben csatlakozott társtulajdonosként az osztrák Toto Wolff, aki az addigi vezérigazgató, Adam Parr tavaszi távozása után mostanra aktív irányítási munkát is vállalt a csapatnál.

Wolff, aki a Williamshez hozta feleségét, a tesztpilóta Susie Stoddartot és két ex-F1-es honfitársát, Alex Wurzot és Christian Klient, valamint a szép jövő előtt álló tartalékost, a finn Valtteri Bottast, maga is autóversenyző egyébként.

A ’90-es években formaautókat is vezetett, 2002-ben hatodik lett az FIA GT2-es bajnokságában, nyert már GT1-es versenyt, számos futamon és sorozatban indult, de sztárnak sosem számított. Az F1-ben korábban időnként előfordult, hogy a csapatvezetőség hozzáértő tagjai is beültek egyszer-egyszer az autóba, de Wolff azt mondja, neki esze ágában sincs ilyesmi:

“Köztudott, hogy az ambícióim nagyobbak voltak a tehetségemnél, az F1-es autó vezetését pedig a legkevésbé sem ambicionálom, mert csak nevetségessé tenném magam” – mondta a 40 éves üzletember, aki hozzátette, hogy a csapat vezetésében végzett munkáját viszont nagyon is élvezi. “Igen, mostantól jóval több időt töltök a gyárban, és nagyon élvezem ezt, tényleg ezzel akarok foglalkozni.”