Alig estem haza a hatalmas nagy ünneplésből a McLaren Mercedes győzelme után, már kezdhettem öltözködni a Symbolba szervezett esti afterpartyra, ahová az Infinititől kaptam meghívást, még a csütörtöki bokszlátogatásom során. Hamar megtaláltuk a VIP szekciót, ahol jó volt a DJ és a terem is alkalmas volt a táncra, de nem nyüzsögtek túl sokan. Barátnőmmel gondoltunk egyet, és egy koktél után beindítottuk a bulit. 
Amikor éppen olyan számok mentek, amiket nem szerettünk annyira, felmentünk a sima szintre, ahol Jamamoto Szakon, volt Forma-1-es pilóta már a DJ pult mögött keverte a számokat. Mögötte feltűnt Fernando Alonso is egy elegáns fekete ingben, azonban őt állandóan testőrök övezték, nem lehet a közelébe férkőzni. Egy hölgy társaságában volt, és telefonon intézett valamit.
Beszivárogtunk a meghívott vendégek részlegébe, ahol kaptunk egy finom sajt-és csokoládétálat, és meglepődve észrevételeztem, hogy a szomszédos asztalnál Jenson Button édesapja nevetgél, – amikor délben beszéltem Buttonnel, azt mondta, hogy mindannyian hazarepülnek még éjfél előtt.
Visszasétáltunk az alsó terembe, ahol már Jaime Alguersuari tolta a zenét, igen nagy beleéléssel. Természetesen hatalmas hangulatot csinált, és újdonsült barátainkkal együtt magassarkút nem kímélve táncoltunk. Amikor Alguersuari kétórás zenélés után elköszönt a közönségtől, mi még el tudtuk kapni egy közös fénykép erejéig. Meglepően kedves és közvetlen volt, megkérdezte tőlünk, hogy milyen volt a buli, és a kattintás után hajlandó volt maradni még egy fényképre, ugyanis az első elmosódott. És még az odacsődülő tömeggel is még fotózkodott, mosolyogva, mintha élvezné a népszerűséget.
A pult mögé ezután a Toto Jr., Muzzaik, George Brown és Zenbi álltak, és minden erőfeszítésüket beeladták, hogy teljesen felhúzzák a bulizókat. Kérték a kezeket, hergeltek és célt is értek: tombolt a tömeg. Ez a DJ csapat mixelte a legjobb zenéket, de hat órán át keresztül egy magassarkúban táncolni eléggé kikészíti a lábakat – mennem kellett, de maradtam volna, mert a hangulat ötből ötös volt. Kifelé tartva szembetaláltam magam Bruno Sennával is, aki a barátnőjével italozgatott.

Lehet, hogy a pilóták a pályán igazi istenek, de az éjszakában szerencsére ők is hús-vér emberek. És milyen jó fejek!

A pultnál Jaime Alguersuari, alias DJ Squire

F1-pilótákkal buliztunk 1