Egyre feljebb küzdi magát a Williamsnél az osztrák társtulajdonos Toto Wolff. Az üzletember 2009-ben szállt be a Williamsbe, azóta egyre komolyabb feladatokat kapott, az elnök Adam Parr idei távozása óta különösen. Wolff most eddigi legkomolyabb posztját kapta meg, ügyvezető igazgatóvá nevezték ki, vagyis mostantól Frank Williams jobbkeze lesz.

“Nagy megtiszteltetés számomra, hogy asszisztálhatok és segíthetek Sir Frank csapatfőnöki munkájában” – mondta Wolff. “2009 óta résztulajdonos vagyok, alig várom, hogy egy új szintre is kiterjedjen felelősségi köröm. Tudom, hogy fáradhatatlanul fogunk közösen azon dolgozni, hogy a csapat olyan sikeres legyen, amennyire csak lehetséges.”

Williams az igazgatótanács munkájába már nem folyik bele, szerinte Wolff kinevezése segít a csapat jövőjének bebiztosításában. “Toto új feladata, hogy szorosan mellettem dolgozik majd, a cég sikeres működtetését szolgálja” – fogalmazott Williams. “Minden porcikámmal hiszek benne, hogy ez az együttműködés segít a csapat erősödésében.”