Az Infiniti, a Red Bull főszponzora Sebastian Vettel kung-fus kalandja után Mark Webbernek adta meg a lehetőséget, hogy egy teljesen új sportágat próbálhasson ki. Mivel az ausztrál köztudottan szeret a magasban repkedni – gondoljunk csak a Le Mans-i repülésére, vagy a 2010-es évi valenciai szaltójára – nem meglepő, hogy Webber most is felsőbb szintekre vágyott. A pilóta profitól tanulta meg az ejtőernyőzés alapjait, Jon DeVore vezette be Webbert a sport rejtelmeibe.

Ez alkalommal egy teljesen más szélcsatornába invitálták a Red Bull pilótáját, most nem a kocsi aerodinamikai csomagját kellett szemrevételeznie, hanem ő maga repkedhetett. Miután Webber kilebegte magát DeVore-ral, levonta a következtetést, miszerint ebben a sportágban is legalább annyira fontos a bizalom és a megfelelő kommunikáció, mint a Forma-1-ben.

Hogy viszonozza a fantasztikus élményt, Mark elvitte DeVore-t pár körre a versenypályán, mivel mással, mint egy Infiniti G37S modellel. Az ejtőernyős is nagyon élvezte a vezetést, hasznos tippeket kapott Webbertől, és jó pilótának bizonyult.

A közös programot egy látványos és kockázatos produkcióval fejezték be, amikor a magasból ugró DeVore a pályán az autóval gyorsító Webber mellé érkezett meg. Íme: