Lewis Hamilton (1.): “Szeretnék gratulálni a mellettem ülő srácoknak, nagyszerűen vezettek. Jár a gratuláció a csapatnak is, soha nem adták fel a srácok. Az összes szurkolónknak ajánlom ezt a győzelmet, akik mindig támogatnak minket és folyamatosan küldik a leveleket. Nagyon örülök, hogy itt nyertem, tudtam, hogy nehéz lesz, de minden egyes pillanatát élveztem. Nagyon boldog vagyok. Nem volt kétségem afelől, hogy megnyerhetem a futamot, amint leesett, hogy Fernando és Sebastian egy kiállással mehet végig, elkezdtem nyomni. Volt két megtorpanásom a bokszban, de ez is belefért. Próbálom még felfogni ezt a győzelmet, ez a siker legalább olyan jó érzés, mint az első öt évvel ezelőtt. Nagyon régóta várom ezt a pillanatot, őszintén köszönöm mindenkinek! Büszke vagyok a csapatra, hosszú idő óta ez volt a legjobb versenyem.”

Romain Grosjean (2.): “Eredetileg is gondolkoztunk az egy kiálláson, de nem tudtuk, hogy mennyire lesz könnyű végigcsinálni. Nagyon jó érzés volt vezetni az autót, végig arra koncentráltam, hogy elég legyen az egy kiállás. Sokáig nem is tudtam, hogy harmadik vagyok, aztán megelőztem Fernandót is, és a második helyre kerültem. Benne volt, hogy a hőség előnyünkre vlik, örülök a második dobogónak.”

Sergio Perez (3.): “Csak akkor voltam biztos a dobogóban, amikor megelőztem Fernandót. A 15. helyről indultam, végig támadnunk kellett. Az első és második etap is nagyon jó volt, tudtam tartani a tempót, alig akartak kopni a gumik. Fantasztikus eredmény ez a csapat számára, főleg a szombati nap után, amikor sok gondunk volt. Ez a második alkalom, hogy itt vagyunk a dobogón, remélem, tudjuk így folytatni. Monacóban és Barcelonában sem volt szerencsénk, most jól ment minden. Üdvözlöm a mexikói szurkolókat, innen igazán nincsenek messze.”