Sebastian Vettel (1.): “Hihetetlen verseny volt, nagyon nehéz körülmények között. Nagyon jól sikerült elcsípni a rajtot, fontos volt, hogy ki tudtam építeni egy kis előnyt az üldözőkkel szemben, mert minden etapban használt gumikkal mentünk. Kimi majdnem utolért a végén, de működött a stratégiánk, minden működött. Fantasztikus munkát végzett a csapat, sokat kellett dolgozni az autóval, rengeteget variáltunk, ezen a hétvégén is volt mit módosítani. Kimi mintha talált volna egy új gumibeszállítót, nagyon jött, nehéz volt magam mögött tartani, azt hittem, többször próbálkozik. Meglepett minket, milyen tempót autóztunk, nem vettem le a lábamat a gázról, volt még több autó is, ami a célba érés után félreállt.”

“Nagyon szoros ez a szezon, ahogy Romain is mondta, kis dolgok is nagy különbségeket hozhatnak. Kezdetben úgy tűnt, hogy a McLarené a leggyorsabb autó, a versenyeken mégis más a kép. Azért továbbra is az övék az egyik legerősebb csomag. Minden részletre figyelni kell, egyáltalán nem voltunk biztosak magunkban, most örülünk a győzelemnek. Kínában kísérleteztünk, most az új csomaggal mentünk. Elégedett vagyok, ma még nem érdekel, hogy mi lesz a következő versenyen.”

Kimi Räikkönen (2.): “Egy esélyem volt Sebastiannal szemben, a fékezésnél rossz oldalt választottam. Kicsit csalódott vagyok, hogy nem sikerült megcsinálni. Az elején is hibáztam egyet az egyik Ferrarival, időbe telt, mire visszazárkóztam. Végül odaértem az elejére, Romain is itt van, azt gondolom, elégedettek lehetünk. Megérdemli a csapat, amit most elértünk, eddig nem voltunk száz százalékig elégedettek, ideje volt egy normális eredménynek. Lehet, könnyebb lett volna, ha Romaint hamarabb megelőzöm, de nincs csapatutasítás. Az előző verseny nem jött össze, sokan talán azt gondolták, hülyék vagyunk, de most bebizonyítottuk, hogy jó irányba megyünk.”

Romain Grosjean (3.): “Furcsa érzés az első dobogós helyezés, nagyon boldog leszek ma este. Büszke vagyok a csapatra, tudtuk, hogy jó autónk van, de szerintem mindenkit meglepett, hogy milyen gyorsak vagyunk a versenyen. Más taktikán voltunk Kimivel, ahogy az eredmény mutatja, egyik sem volt rossz. Jó érzés, hogy itt lehetek, várom az első győzelmemet: már csak meg kell találnunk azt a hat másodpercet, amivel megvert Sebastian.”