F1: Nem kapkod új vezér után a Williams 1
Miután Sir Frank Williams egy interjúban arról beszélt, hogy utódját látja a Williamst vezető Adam Parrben, nagy meglepetésként ért mindenkit az elnök távozása április elején. Parr nagy valószínűséggel a Bernie Ecclestone-nal folytatott vitába bukott bele, az elnök személye miatt kínált a kék-fehéreknek kedvezőtlenebb feltételeket az új Concorde Agreementhez a kereskedelmi jogok tulajdonosa.

Parr ezt úgy értelmezte, hogy személye akadályt jelent a Williams fejlődéséhez, ezért felállt székéből. Átmenetileg az igazgatótanács egyik tagja, Toto Wolff vette át Parr feladatainak egy részét, véglegesen azonban nem érdekli a pozíció.

„Feljebb léptem és nagyobb felelősséget vállalok, de ezzel csak Frank Williamsnek segítek” – mondta a beugró szerepről Wolff. „Teljes munkaidőben nem fogom ezt csinálni. Igaz viszont, hogy a csapatnak kell egy új elnök, így ez a történet még nem ért véget.”

Mivel a Williams nemrég szervezte át technikai stábját, Wolff szerint a csapat nem akarja elkapkodni a vezetőség átalakítását. Több elemzést is készít majd az istálló, amelyek alapján kiderülhet, hogy ki az ideális jelölt a posztra.

„Pörgös időszakon vagyunk túl, a magam részéről azt szeretném, hogy kicsit csillapodjanak le a kedélyek. Ha ez megvan, elgondolkozhatunk azon, hogy külső vagy belső emberre van szükségünk. A következő néhány hónapban biztosan lesz döntés.” A Williamsszel korábban szóba hozták Colin Kollest, a HRT egykori csapatfőnökét.