Sebastien Buemit és Jaime Alguersuarit is lecserélte a Toro Rosso a 2012-es idényre, helyükre a Jean-Eric Vergne, Daniel Ricciardo duót ültette a Red Bull. Mindkét pilótának van esélye arra, hogy jövőre átüljön a Red Bullba Mark Webber helyére, az ausztrál ugyanis jó eséllyel nem hosszabbítja meg újabb egyéves kontraktusát.

Ricciardóhoz hasonlóan Vergne sem gondol arra, hogy 2013-ban feljebb léphet, erre a szezonra szeretne koncentrálni. “A gokartos idők óta az a filozófiám, hogy csak a jelenre gondolok” – mondta Vergne. “Például soha nem gondoltam a Forma-1-re egészen addig, amíg be nem kerültem.”

“2012-ben a Toro Rossónál versenyzek, 2013. most nem érdekel. Kihozom magamból a maximumot és meglátjuk, mi következik.”

Ricciardo szerint nyilvánvaló cél a fiatalok számára, hogy átülhessenek a Red Bullba, de ehhez az eredmények jelentik a kulcsot. “Előnyt jelent számomra, hogy fél szezont a HRT-nél töltöttem, így kicsit könnyebben mennek majd a dolgok” – fogalmazott Ricciardo. “De az előny nem tart sokáig. Melbourne előtt sokat tesztelhetünk, mindketten felkészültek leszünk a szezonnyitóra.”