F1: Senna vásárolja be magát a Willamshez? 2 A Lotus Renault-tól ejtett Bruno Sennát decemberben már hírbe hozták a Williams még szabad versenyzői ülésével, de az ünnepek alatt fordult a kocka és arról szóltak a hírek, hogy a körülbelül ötmilliós szponzori csomagot összegyűjtött Rubens Barrichello reménykedhet az újraszerződésben.

Miután azonban a grove-i csapat névadó szponzora, az AT&T 2012-től nem kívánt újabb szerződést kötni, megint változhatott a helyzet. A Reuters úgy tudja, hogy a csapat már előrehaladott tárgyalásokat folytat egy új lehetséges névadóval, amely szintén egy telekommunikációs cég.

A finn Turun Sanomat ezt azzal egészíti ki, hogy a cég a Bruno Sennát régóta támogató brazil vállalat, az Embratel, ezzel pedig a versenyzői állásra is a nagynevű ifjonc a fő esélyes.

Bár a Williams részéről nem kívánták kommentálni, nyílt titok, hogy a csapat nagyon szeretne Katarból is pénzhez jutni, a Katari Nemzeti Bankot akarják megnyerni támogatóként, a pénzintézet pedig kapcsolatban álla Qatar Telecommal is, így az sem elképzelhetetlen, hogy a Reuters által említett telekomcég végül az utóbbi lesz.