A brit Sun híre szerint a mclarenes Lewis Hamilton kevés szabadidejében új hobbijának hódol, a világbajnok pilóta zenészkedik. A versenyző egy londoni – korábban Robbie Williams és Kyle Minogue által is használt – stúdióban dolgozgatott R&B-számain, amelyeket rögzített is – mondta a lapnak egy bennfentes.

“Nem sokan tudják, de Lewis zenélget a szabadidejében. Imádja az R&B-t, jó néhány számot felvett ebben a stílusban. De pillanatnyilag teljesen az F1-re koncentrál, szóval nem valószínű, hogy a számai nyilvánosságra kerülnek – bár azok a kevesek, akik hallották őket, mind pozitívan nyilatkoztak róluk” – magyarázta a névtelenül nyilatkozó ismerős.

A gitárral ügyesen bánó Hamilton dalszerzői vénájával kapcsolatban nem ez az első hír, korábban maga árulta el, hogy írt már privát dalt akkori barátnőjének, az énekesnő Nicole Scherzingernek is.

A mclarenes mellett a jelenlegi F1-es mezőnyben két másik pilóta is szívesen foglalkozik zenével: Adrian Sutil képzett zongorista, míg Jaime Alguersuari az elektronikus zene világában van otthon, viszonylagos rendszerességgel DJ-skedik és már egy saját albumot is kiadott.