5. Jenson Button rossz helyre parkol
Jenson Button a Kínai Nagydíjon többször is hibázott. A csapat utasításánál egy körrel később állt ki kerékcserére, sőt sikerült a riválisokhoz beállnia új abroncsokért. Mint később kiderült, a brit véletlenül rossz gombot nyomott meg a behajtásnál, és azzal volt elfoglalva, hogy megtalálja a helyes gombot, ezért nem vette észre, hogy az energiaital-gyártó cég csapatához parkolt be, csupán akkor tűnt fel neki a dolog, amikor továbbintették. Barátnője később a Twitteren viccesen megjegyezte, hogy szívesen ad Jensonnak parkolási tanácsokat.
4. Alonso, a mágus
Fernando egy riporterhölgynek mesélt arról, hogy szabadidejében szívesen tanul trükköket, amiket vasárnap reggel be is szokott mutatni a csapatnak, megteremtve ezzel egy kellemes légkört a futamok előtt. A mutatványhoz összesen három kártya volt szükséges, két szív tízes és egy szív ász, azonban a három kártya sokszor több mint aminek látszik…
3. Ronaldo “lelkes” kisfia
A világklasszis brazil focista, Ronaldo is ellátogatott a brazil nagydíjra, ahol a BBC riportereivel beszélgetett. Mialatt a tévések a labdarúgót kérdezgették, a türelmetlen kisfiú arról érdeklődött, hogy mikor mennek már végre haza innen. Nem titkolta, hogy nincs ínyére a Forma-1.
2. Szakmai ártalom
Rowan Atkinson, vagy ahogy legtöbben ismerik, Mr. Bean, az indiai futamot a McLaren bokszából nézhette végig. Amikor Lewis Hamilton összeütközött Felipe Massával, az angol humorista jellemző arckifejezéssel reagált a történésekre.
1. Sebastian Vettel stand up comedyje
Sebastian Vettelt az Autosport díjkiosztó gáláján arról kérdezték, hogy mi a véleménye Kimi Raikkönen visszatéréséről. A német világbajnok először megérdeklődte, hogy miért nincs jelen Kimi, majd viccesen megjegyezte, hogy lehet, hogy azért, mert másnapos, mint ő, aki az előző este Michael Schumacherrel poharazott be a Race of Championsön. Később a finn motyogós beszédstílusát is utánozta.