Sebastian Vettel újabb elismerést söpörhetett be, az immár kétszeres világbajnokot választották a legjobbnak az Autosport által megkérdezett csapatfőnökök is. A résztvevőknek (csak a Toro Rosso nem vett részt a szavazásban) az általuk legjobbnak tartott tíz pilótát kellett sorrendbe állítaniuk, az összpontszámot a Forma-1-es pontrendszer (25-18-15-12-10-8-6-4-2-1 pont) alapján számolta ki a lap.

Nem meglepő módon Sebastian Vettel nyerte a versenyt, a német 241 pontot gyűjtve taszította le az élről a harmadik helyre visszacsúszó Fernando Alonsót (188 pont). Kettejük közé a szezonban végig kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtó Jenson Button (200) ékelődött be. Vettel az első világbajnok győztes a szavazáson Lewis Hamilton óta, akit 2008-ban választottak a legjobbnak a csapatfőnökök.

Hamilton idén negyedik lett 122 ponttal, mögötte Nico Rosberg (90), Mark Webber (70) és Paul di Resta (44) következik, úgy tűnik, a skót teljesítményét nagyra tartják a főnökök. Adrian Sutil végzett a nyolcadik helyen 38 ponttal, a kilencedik helyre szintén egy meglepetésember, a Lotusból mindent kisajtoló Heikki Kovalainen (26) került. Michael Schumacher zárja a top 10-et 23 ponttal.