F1: Button nyerni akar a 200. futamán 2 Sebastian Vettel (Red Bull-Racing, 1.)

“Nagyon elégedett vagyok ezzel a pole pozícióval . A srácok ma hajnalig dolgoztak az autómon a garázsban, ez a legjobb módja, hogy visszafizessek nekik az erőfeszítéseikért. Már tavaly is nagyon erős volt itt az autónk, idén talán kicsit kevésbé, de optimista vagyok, várom már a versenyt. Nem hiszem, hogy bármi gond lett volna az állítható hátsó szárnnyal, de ha volt is, a fiúk helyrehozták a kvalifikáció végére. Megbízom a szerelőimben: eddig bármit is változtattak az autón, mindig gyorsabb lett tőle.”

Lewis Hamilton (McLaren-Mercedes, 2.)

“Nem vagyok csalódott, a második hely egészen jó eredmény. Ha a csapat szempontjából nézzük, az első sorból indulni egészen jó eredmény. Az ember mindig azt gondolja, hogy még egy kicsit le tud faragni az idejéből, de most így sikerült. Hibáztam a kilences kanyar kijáratánál, ott elveszítettem egy-két tizedet, de végeredményben a Red Bull ma jobb munkát végzett. Megspóroltam egy garnitúra szuperlágy gumit a versenyre, de úgy érzem, nem jelentenek nagy előnyt a kiemelt (lágy) abroncsokhoz kévest, legfeljebb egy-két tizedmásodpercet.”

Jenson Button (McLaren-Mercedes, 3.)

“Elégedett vagyok, ez eddig a legjobb edzéseredményem a Hungaroringen. Korábban voltak problémáim az időmérő edzéseken, de ma minden simán ment. Ma délelőtt, a szabadedzésen egész jól ment a kocsi, de az időmérőn sikerült tovább javítanunk rajta: az utolsó gyorskörömben majdnem fél másodpercet javultam az addigi legjobb időmhöz képest!”

“Ha az ember ennyire közel van az élmezőnyhöz, nem teheti meg, hogy ne a győzelemről ábrándozzon. Nagyon nagy dolog, hogy vasárnap a 200. nagydíjamon indulhatok, mindent el fogok követni, hogy nyerjek.”