Webber, Hamilton és Vettel indulhat az első 3 helyről a Nürburgringen

Webber, Hamilton és Vettel indulhat az első 3 helyről a Nürburgringen

Mark Webber (Red Bull-Renault, 1.)

“Egyre jobb formában vagyok, és ez a pálya (a Nürburgring) eddig sem volt túl rossz hozzám. A szerelőim remek munkát végeztek a kocsimon, volt néhány átalvatlan éjszakánk, mire eddig eljutottunk, de most végre minden összejött. A gyorsköröm után azt gondoltam, ha valaki meg tud verni, nagyon megérdemli, mert teljesen a határon autóztam. Remek kör volt, nagyon örülök az edzéselsőségnek.”

Lewis Hamilton (McLaren-Mercedes, 2.)

“Az erre a hétvégére hozott fejlesztéseink, illetve a motor üzemmódjában végrehajtott változtatások rengeteget segítettek, javítottak az autón. Alulbecsültem, hogy milyen jó lesz a kocsi, amikor kiszívjuk belőle a benzint. Ez volt életem egyik legörömtelibb, legnagyobb elégedettséget adó edzésköre, fantasztikusan éreztem magam. Nem vagyunk messze a Red Bulltól, úgyhogy nagyon boldog vagyok.”

Sebastian Vettel (Red Bull-Renault, 3.)

“Nem vagyok túlságosan csalódott. Nyilván szerettem volna előrébb végezni a harmadik helynél, de ez egy szoros, nehéz edzés volt. Tegnap valami nem stimmelt az autóm beállításaival, és ugyan mára valamit javult a helyzet, gyorsabbnak kellett volna lennem.”