F1: Hamilton bízik a kanadai sikerben 2 Lewis Hamilton bízik benne, hogy a sorozat egyetlen észak-amerikai versenyén, a jövő hétvégén rendezendő Kanadai Nagydíjon jó hétvégét zárhat a McLaren alakulata.

“Montreal különleges hely számomra. Ott szereztem meg életem első pole pozícióját és nyertem első Forma-1-es futamomat. Mindig jól érzem magam azon a pályán, amelynek kialakítása megfelel az én vezetési stílusomnak. Tavaly is az első helyen végeztem Kanadában” – mondta Hamilton.

“Talán még fontosabb, hogy a kanadai pálya körül megjelenő szurkolók alighanem a legjobbak a világon. Nagyon pozitív a hozzáállásuk és nagyon barátságosak. A Montrealba tett látogatásaim a legszebb emlékeim közé tartoznak, ezért is várom a jövő heti érkezést, hogy újra érezhessem azt a meleg fogadtatást.”

“Az autónk passzol a pályához, agyszerű a motorunk, a KERS-rendszerünk a legjobb a mezőnyben, a lassú kanyarokban pedig kiváló az MP4-26 tapadása. Mindent összevetve úgy gondolom, egy jó hétvége vár ránk, nagyon jó eredményre számítok.”